Dagens fräckis: nudistklubben

Ludde var nybliven pensionär och bestämde sig för att gå med i en nudistklubb för att fördriva tiden.Han klär av sig naken och strosar runt lite.
Plötsligt får han syn på en riktigt snygg brud och då ryckte det till i baguetten rejält, han fick ett präktigt stånd.
– Vill du mig någonting, frågade bruden.

– Nnnej, eh jag kom just, stammade Ludde fram

– Är det första gången du är här? Enligt nudistklubbens regler betyder ståndet att du kallar på mig och vill ha sex med mig.

Hon lägger sig ner och skrevar och den förvånade Ludde sätter på henne efter alla konstens regler.

När Ludde är klar, passar han på att basta lite, han råkar fisa och då kommer ett riktigt muskelberg fram till honom.

– Vill du mig någonting?

– Nej, svarade Ludde oroligt.

– Aha, du är en nybörjare! Enligt nudistklubbens regler innebär  fjärten att du kallar på mig och vill ha sex med mig.

Ludde kan inte göra så mycket utan han blir påsatt utav bara helvete av den kraftige mannen. Ludde springer efteråt snabbt till receptionen och ber att få avsluta sitt medlemskap.

Receptionisten:
– Men du har ju just kommit hit, du har ju har ju inte sett tillnärmelsevis allt vi har att erbjuda.

– Jag är 65 år, sa Ludde upprört, jag får stånd en gång i månaden, men jag fjärtar 15 gånger om dagen, så NEJ tack!