Dagens fräckis : otrohetsskandal

Janne hade varit otrogen och nu var han tvungen att förklara sig.
– Jo, jag råkade skvätta ner en ung tjej när jag åkte med bilen. Jag var förstås tvungen att hjälpa henne. Jag lät henne dusch, men eftersom hennes kläder var våta tänkte jag att hon kunde få de där modejeansen som du aldrig använder för att du säger att du ser tjock ut i dem. Jag gav henne även de sexiga trosorna som jag gav dig i julklapp, men som du vägrar ta på dig. Sen fick hon blusen som du inte tar på dig för att en brud på ditt jobb har en likadan. När hon klätt på sig gav jag även henne väskan som du tröttnat på och parfymen som du använde en gång men sedan sa luktade illa.
– Ok, men vad hände sedan, frågade frun surt.
– Sen frågade hon om det fanns något mer som min fru inte använder…