John Snow spoilar Game of Thrones

Ni som hatar spoilers, men inte tyckte att rubriken var spoilervarning nog kan sluta läsa här. Många som följer Game of Thrones chockades när tittarfavoriten Jon Snow dog i slutet av förra säsongen, men är han verkligen död? Game of Thrones är förvisso en serie där hjältar och favoriter dör som flugor, men ändå.

Skådespelaren Kit Harrington intervjuades i Belgiska Humo inför sin nya film Testament of Youth där han spelar mot svenska Alicia Vikander. Han avslöjar då att han fortfarande har kontrakt med Game of Thrones även om han förstås blir hemlighetsfull när frågan om hur länge kommer upp, även om han inte förnekar att han fortfarande är med. Tvärtom medger han att GoT kommer att vara en del av hans liv framöver.

När vi dessutom nås av rykten att han har setts i Belfast, där Game of Thrones spelas in är förstås saken klar. Nu kommer förstås frågan om hur han är med som ett brev på posten. Är han bara med i tillbakablickande scener, eller har han på något sätt återuppstått från de döda?

I april 2016 får vi svaret!