Dagen fräckis: tvillingar

Janne och Lasse var tvillingar och lika som bär. Av en slump sjönk Jannes gamla eka samma dag som Lasses fru dog. Tant Elsa ville beklaga sorgen men gick av misstag fram till Janne.
-Tråkigt att höra om din förlust, sa Elsa.
-Om sanningen ska fram, så är jag ganska nöjd att bli kvitt henne. Faktum är att hon var genomrutten redan från början.Underdelen var alldeles sönderriven och hon luktade rutten fisk. Hon läckte hela tiden och hade en stor spricka baktill och ett präktigt stort hål framtill också. Varje gång jag använde henne så blev hålet bara större och hon började läcka ännu mer. Jag antar att det som till sist gjorde slut på henne var när jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ut och ha lite kul. Jag varnade dem att hon var i ganska dåligt skick men de ville ha henne ändå. De idioterna försökte alla att komma i henne på samma gång så hon sprack upp i mitten.
Men ingen fara, nu är det bara att titta på annonser efter en ny.