Dagens fräckis : golf med brud

Erik tog en öl i klubbhuset efter golfrundan, men han såg helt förstörd ut och hade en bula i huvudet. En bekant gick fram och frågade vad som hänt.
– Jag spelade en runda med en snygg brud jag träffade förra helgen. Det var riktigt trevligt fram till 6:e hålet då vi båda slog bort våra bollar i ruffen. Jag hittade snart min egen boll och slog tillbaka denna in på banan, men så tänkte jag att jag kunde hjälpa till att hitta brudens boll. Jag gick där och letade och plötsligt såg jag en golfboll skymta på den intilliggande ängen. Den låg på en grästuva precis under svansen på en ko. Jag hoppade över staketet och gick fram till kon lyfte upp svansen så att man fick fri insyn och ropade till tjejen:
– Lotta, ser din ut så här?
Då fick jag en rejäl smäll med golfklubban!