Dagens fräckis: Göteborgare på tåg

Kal och Osborn hade varit i Stockholm för att se IFK Göteborg. IFK hade vunnit matchen och Kal och Osborn hade firat rejält. Det bar sig inte bättre än att de gjorde slut på alla sina pengar, de hade inte en råd att köpa biljetten hem. De ville förstås komma bort från Stockholm så de bestämmde sig för att kliva på tåget ändå och försöka lura sig fram.

Av någon anledning hade inte deras biljetter blivit klippta på ditresan så de bestämde sig för att spela blinda och säga att konduktören på förra resan måste ha tagit fel biljett.

Konduktören blev misstrogen när han hörde historien, men han vågade inte riktigt kasta av två blinda.

Längre bak satt en snygg brud. Hon sa till konduktören att om hon fick åka gratis skulle hon testa dem. Konduktören gick med på det, så hon gick fram till Kal och Osborn och visade sina välformade pattar. Kal och Osborn blev överraskade, men det var inget de inte hade sett förrut och de lyckades hålla god min.

Resan fortsatte men konduktören kunde inte komma över sin skepsis mot de båda ”blinda” Göteborgarna. Till slut sa han till den snygga bruden att om hon visad muttan så skulle hon få ett Rabattkort. Hon gick med på det och gick fram till Kal och Osborn och lyfte på kjolen.

– Nu börjar vi närma oss Göteborg, sa Kal jublande, för nu luktar det fesk.