Dagens fräckis : jaktlycka

Janne hade läst om Zlatan och förstod att jakt var det trendigaste man kunde ägna sig åt. Han hade ingen erfarenhet, men lyckades ta jaktexamen och gav sig av ut i skogen med sitt nyinköpta gevär. Efter ett tag fick han syn på en älg och han lade an och siktade och sköt. Han spanade förvirrat några minuter men plötsligt stod älgen bakom honom och knackade på axeln:
– Antingen så klär du av dig och ställer dig på alla fyra eller så dödar jag dig!
Janne vill inte dö så han drog ner brallorna och lät älgen göra sitt. Med en djävulsk smärta i röven ger sig Janne i väg till en illegal vapenhandel och köper ett maskingevär. Sedan går han ut i skogen igen. Det dröjer inte länge innan han får syn på älgen igen han siktar länge innan han tömmer hela magasinet mot älgen och tänker men nu fick jag den jäkeln, men så knackar någon honom på ryggen, han vänder sig om och där står älgen och säger:
– Du vet vad som gäller.
Jägaren drar ner byxorna och älgen gör sitt och försvinner sen när han är klar. Denna gång kryper jägaren tillbaka till stan med en otrolig smärta i röven, han köper nu ett raketgevär med målsökande missil och tänker att nu ska den där jävla älgen dö, han går ut i skogen och hittar älgen sittandes i en skogsglänta, han tar upp raketgeväret och låser fast sitt mål och skjuter, det flyger mossa och barr överallt, sen när allt har lagt sig så knackar någon på hans rygg och där står älgen igen och säger:
– Du är inte här för jaktens skull va??