Dagens fräckis: korv mellan benen

De spritsugna polarna Janne och Lasse hade som vanligt ont om pengar. Just den här dagen var det extra illa, de hade bara 20 kronor och undrade hur de skulle få råd att dricka något.

-Jag vet hur vi ska göra, ge mig bara tjugan så fixar jag det sa Lasse.

Han fick den och gick och köpte en korv.

-Va faen, sa Janne, nu har vi inga pengar kvar och inte ens en folköl.

-Lita på mig, sa Lasse.

På Lasses inrådan gick de vidare till en bar och beställde två öl och varsin sexa tequila. Efter att ha sänkt tequilan och druckit en del av ölen gick Janne ner på knä och låtsades suga av Lasse med hjälp av korven som Lasse sticker ut genom gylfen. De blir förstås utkastade men de fortsätter med sitt skådespel på flera krogar med samma resultat. Efter hand börjar de bli ganska dragna.

-Nu orkar jag inte längre, sluddrade Janne, jag har fått ont i knäna av allt sugande.

-Du ska inte gnälla! Det är minst lika jobbigt för mig, jag förlorade korven redan vid fjärde krogen, utbrast Lasse