Dagens fräckis : mjölkbonde

Janne var på resa och han bestämde sig för att ta en bärs i den lokala puben. Där träffade han på en bonde som var i full färd med att supa ner sig fullständigt. Janne som inte spottade i glaset tyckte att det verkade gå för långt så han undrade hur det var ställt.
– Vissa saker kan man bara inte förklara, svarade bonden.
– Du kan väl försöka, vädjade Janne.
– Ok, jag höll på att mjölka kon idag när hon plötsligt tog högra benet och sparkade omkull hinken och spillde ut all mjölk.
– Men du skall väl inte gråta över spilld mjölk, sa Janne uppmuntrande.
– Vissa saker kan man bara inte förklara!
– Men var det allt?
– Nej sa bonden, sen tog jag ett rep och band hennes högra ben vid båsets högra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen, men just som jag fyllt hinken sparkade hon omkull den med sitt vänstra ben.
– Irriterande kossa, sa Janne, men det kunde väl ha varit värre?
– Vissa saker kan man bara inte förklara! Sen tog jag ett rep och band hennes vänstra ben till båsets vänstra vägg, tog upp hinken och började på nytt att mjölka henne, men just som jag fyllt hinken viftade hon till med svansen och spillde ut all mjölk.
– Jäkla kossa det där.
– Ja, men vissa saker kan man bara inte förklara!
– Hände det något mer?, frågade Janne.
– Jag hade inte mer rep så tog jag av mig mitt bälte, ställde mig på en hinken och band upp hennes svans i taket, det var då jag tappade brallorna, samtidigt som min fru kom in…
– Och vissa saker kan man bara inte förklara!