Dagens fräckis: myrornas historia

Tre myror var ute i skogen och efter ett tag blev de trötta och började leta efter en sovplats. Det enda de hittade var en snygg brud men det fattade inte ju de, vi snackar ju trots allt om myror!
I vilket fall som helst letade de sovplats. Den första myran hittade lätt ett litet hål att krypa in i. Den andra myran kröp lite högre upp, där hittade han ett lämpligt avlångt hål att övernatta i. Den tredje myran klättrade ännu lite högre upp och hittade ett litet, litet hål, där han kröp in och lade sig att sova.
På morgonen dagen därpå träffades myrorna igen. Den första myran hade blivit alldeles svart, den andra hade blivit röd och den tredje var helt gul.
När de berättade för varandra hur natten hade varit sade den röda myran:
-Där jag skulle sova var det fullt av röd fruktsaft. Men det värsta var att mitt i natten kom en flintskallig gubbe in och började jaga mig. När han inte fick tag i mig blev han så arg att han spottade på mig.
Den svarta myran berättade:
-Där jag sov var det mörkt och svart och luktade skit. Men nån gubbe såg jag inte till. Däremot var det en tomte som dunkade med en säck mot min dörr halva natten.
Då sa den gula myran:
-Där jag låg var det väldigt trångt, men jag sov gott hela natten utan besök. Fast på morgonen förstod jag att jag hade lagt mig i duschen för då spolades jag ut fortare än kvickt!
Sedan den dagen finns det rödmyror, svartmyror och pissmyror.