Dagens fräckis: sex med nunna

Janne fick se en snygg nunna på bussen. Han bestämmer sig för att chansa och fråga om hon vill ha sex.
Nej, svarar hon, jag är gift med Jesus, sedan reser hon sig och
kliver av vid nästa busshållplats. Busschauffören, som råkat höra samtalet säger då:
– Jag vet vad du ska göra för att få till det med nunnan.
– Verkligen, hur då?, säger Janne.
-Jo, nunnan åker till kyrkogården varje tisdagsnatt vid midnatt för att be, så allt du behöver göra är att klä dig i en rock med luva, strö lite glitter i skägget och dyka upp på kyrkogården och så säger du att du är Jesus. Killen bestämmer sig för att göra ett försök och dyker upp på kyrkogården på tisdagsnatten, klädd som chauffören föreslagit.
-Jag är Jesus presenterar han sig för nunnan samtidigt som han håller huvan långt ned över sitt ansikte. Ha sex med mig!
Nunnan går med på det, men ber honom att hålla sig till analsex eftersom hon absolut inte vill förlora sin oskuld. Jesus-Janne går med på det och kör på. När han är färdig hoppar han upp och sliter av sig huvan.
– Ha ha!! ropar Janne. Jag är killen på bussen!
– Ha ha!! ropar nunnan. Jag är busschauffören!