Dagens fräckis : skoggshuggarens snopp

Skogshuggar-Janne hade ont i snorren så han gick till en läkare. Doktorn undersökte snoppen och bad Janne beskriva sin situation. Skoggshuggarjanne började berätta:

-Jag vaknar tidigt på morgonen med en rejäl morgonbaguette. Den fixar jag med ett morgonknull med frugan. Efter en rejäl frukost är det dags att gå ut i skogen, men innan jag hinner ut brukar frugan komma smygande och vilja ha ytterligare en snabbis innan jag drar.

Efter en vända i skogen är det dags för förmiddagskaffe, men istället för en slät kopp brukar jag släta över frugan istället. Efter det bär det ut i skogen och hugga fler träd, och när det sedan dags för lunch är jag sugen på både det ena och det andra. Jag brukar knappt hinna innanför dörren förrän jag börjar köra igång med frugan.

Efter lunchen är det dags att vila middag ett par minuter, problemet är bara att när jag och frugan väl hamnar i sängen, så är inte sova det första vi tänker på.

Innan eftermiddagsfikat hugger jag träd så att det ryker, men i och med att jag inte träffar en enda människa innan under dagen så är frun en fröjd för ögonen när jag kommer hem och fikar. För att visa min uppskattning brukar jag älska med henne på köksbänken efter fikat.

Under den sena eftermiddagen samlar jag ihop alla träden jag fällt, och sedan bär det av hemåt för att äta middag. När jag kommer hem hinner jag sällan mer än in genom dörren förrän frugan kommer fram och sliter av mig kläderna och börjar rida mig på hallmattan. Hon har varit lika ensam som jag under dagen, så det är inte konstigt att hon blir glad när jag kommer hem.

Efter avnjuten middag sätter jag mig framför TV:n och ser på nyheterna och sporten. Frun vet bättre än att störa mig då, så hon nöjer sig med att suga av mig. Efter sporten är det dags att gå till sängs, och som jag sa har vi svårt att hålla oss i styr när vi hamnar i sängen, så det brukar bli både ett och två sköna knull innan vi somnar.

Ja, och sådär fortsätter det dag ut och dag in, vecka efter vecka, för det händer inte så mycket i skogen.

Doktorn som har varit tyst under hela utläggningen utbrister till sist:
– Du undrar alltså varför du har ont i penis?
– Ja, svarar Skogshuggarjanne tvekande, men så lägger han till: Jag har dock en liten fundering, kan det bero på allt det där runkandet i skogen?