Dagens bikinibrud : Aaliyah Love

Solen skiner alltid i Kalifornien sägs det, men är det soligt då behöver man solkräm och… oj! Jag tror det är bäst att du slutar att läsa och kollar in dagens bikinibrud Aaliyah Love!
Läs mer…

 
 

Dagens bikinibrud: Dana Tyne

Dana Tyne är en brud från det soliga Californien. Hon säger att hon inte har en traditionell modellkropp, men som lekman måste man nog ändå säga att hon är jäkligt snygg.
Läs mer…

 
 

Dagens bikinibrud: Hannah Ferguson

Kolla in när Hannah Ferguson skakar behagen! Det gör inte ont att titta på direkt… Utom möjlingen om du har för åtsittande byxor, men det ska vi väl inte tro. En riktigt snygg brud i en tropisk miljö får den mest cyniske att drömma sig bort.
Läs mer…

 
 

Dagens bikinibrud: Kendra

Kendras bikini är kanske inte störst men den är bäst. Överdriver jag nu? Kanske lite, dessutom provar hon flera olika bikinis i klippet ovan och det är upp till var och en vilken de tycker bäst om. Själv föredrar jag den röda.
Läs mer…

 
 

Dagens bikinibrud: Cecilia Carillo

Sätt inte kaffet i vrångstrupen, för Cecilia Carillos bikini är så liten att hon nästan är naken. Det här klippet är riktigt hett, så kolla inte om din flickvän är i närheten, för då kan det sluta illa.
Läs mer…